marți, 17 noiembrie 2009

O ACTIVITATE PENTRU toate varstele

Inscriete GRATUIT la METROPOLITAN si primesti CADOU set testere parfumuri.http://shop.metropolitans.ro/catalog/create_account.php
Accesati situl http://www.metropolitans.ro/Apasati pe “Creati-va cont!” in partea din stanga sus a sitului, sau butonul “Contul meu”Completati datele necesare. COD NECESAR LA INSCRIERE:CODUL REPREZENTANTULUI CARE RECOMANDA PT. INSCRIERE:

DEZDwXyK
DE CE ?
                       Comercializeaza si distribuie produse cosmetice .O gama larga de produse de calitate mult sub pretul pietei.Cosmetice,ingrijire personala,parfumuri,bijuterii.


In primul rind poti utiliza produsele din portofoliul pentru consumul propriu.Produsele sint usor vandabile datorita calitatii,diversitatii si standardului lor occidental.Livrare gratuita .Pachetul de inscriere gratuit ,contine materiale si informatii utile pentru inceperea unei activitati profesionale .Nu costa nimic sa incercati .Nicaieri in lume nu ve-ti intilni aceasta OFERTA !!!

Au loc periodic concursuri cu premii in bani,in produse sau excursii pentru doua persoane in strainatate.Este foarte simplu si daca te-am convins poti sa-mi lasi un mesaj la tel. nr.0722217476 si iti voi da cit se poate de rapid multe alte detalii .
Prin ramificarea retelei de distribuitori, fiecare reprezentant care recomanda la rândul sau alte persoane pentru a se înscrie în categoria reprezentantilor de vânzari directe, poate obtine un comision suplimentar care reprezinta 10% din vânzarile totale ale celor recomandati de acesta .

Comenzile pot fi plasate prin telefon, e-mail sau fax, iar livrarea se face în termen de maximum 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Prin programul „Livrare la domiciliu”, consumatorul intra în posesia produselor cu mai multa usurinta, economisind astfel timp.


Obtinerea de câstiguri suplimentare prin acordarea de discount-uri de maxim 35%  la fiecare produs comandat, în functie de valoarea comenzii.

Înscrierea unui reprezentant în sistemul de vânzare directa este gratuita. Pachetul de înscriere contine materiale si informatii utile pentru începerea unei activitati profesionale.

Comisionul de recomandare poate ajunge în medie la 1.000 lei / luna, fara efort, doar recomandând.

.1 Cum utilizez bonusul?

Aveti 3 variante de utilizare a bonusului (a) sa va reducem valoarea comenzii, (b) pentru bonusuri cel putin 100 lei putem sa va trimitem prin mandat postal, care ajunge la oficiul postal in zona DVS in 2-3 zile lucratoare, (c) pentru bonusuri cel putin 100 lei putem sa va trimitem prin card. Va rugam sa specificati ce varianta doriti.

Specificam ca firma noastra acopera taxele la posta si banca ca sa puteti sa primiti suma pe care o vedeti in sistem.


Nu ezita!
Te asteptam sa iei o decizie!
Nu pierzi nimic daca te informezi!
Doar tu iti poti forma o cariera.
Noi te ajutam! SUCCES!........


Castigati mai mult, cu un program flexibil!Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare,un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu