marți, 17 noiembrie 2009

GRATUIT: Inscrierea si catalogul SI la prima comanda TESTERE parfumuri

Alege bijuteria care ti se potriveste.

Pentru cei interesati sa aiba un venit suplimentar in timpul liber.
O Afacere La Cheie Pe Care O Poti Demara La Domiciliu In Timpul Liber!
Invata rapid si usor cum poti sa-ti suplimentezi venitul lunar cu cel putin 500RON asta in putin timp facand ceea ce-ti place.


http://shop.metropolitans.ro/catalog/a/DEZDwXyK?utm_source=self&utm_medium=YM&utm_campaign=YM

Daca esti in cautarea unei surse de venit suplimentar in timpul liber, esti in locul cel mai potrivit. Te-ai saturat de aceleasi oferte care nu functioneaza, produse cu drepturi de revindere, experti falsi.. de care dai in fiecare zi?Esti constient ca se pot castiga multi bani legal pe internet dar in acelasi timp nu ai incredere in cei ce promit marea cu sarea? S-ar putea sa fie informatiile pe care le astepti de mult. Cu siguranta nu de putine ori te-ai gandit sa incepi o afacere. Ceva care sa-ti aduca un venit suplimentar si mai multa siguranta financiara. Poate ca simti ca esti in stare de mai mult.Bineinteles ca-ti doresti o viata mai buna, o casa sau poate o masina, sau poate numai sa-ti poti plati datoriile.
Te-ai gandit vreodata cum va fi viata ta peste cinci ani? Foarte multe persoane (majoritatea) vor mai mult de la viata dar continua sa faca aceleasi lucruri zi de zi. Nu-ti trebuie prea multa minte sa realizezi ca daca nu incerci sa schimbi ceva lucrurile vor ramane la fel, ba chiar se vor inrautati mai mult. Deci ce e de facut,despre ce este vorba?

Acesati: http://wwww.metropolitanS.ro


Aceasta firma iti acorda sprijin total si iti ofera inscrierea,catalogul ,testerele GRATUIT. Transportul este gratuit se acorda reduceri de la 25% pana la 35%.Si ceea ce imi place cel mai mult este ca am 10% din vinzarile echipei.


Ce este Metropolitan? METROPOLITAN = CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIACompania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25-30% din vanzarile dumneavoastra.. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!Avatanjele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?Accesati situl:
http://www.metropolitans.ro/.Apasati pe “Creati-va cont!” in partea din stanga sus a sitului, sau butonul “Contul meu”Completati datele necesare. COD NECESAR LA INSCRIERE:CODUL REPREZENTANTULUI CARE RECOMANDA PT. INSCRIERE:

DEZDwXyK

Daca nu aveti o adresa de e-mail scrieti in loc numele dumneavoastra urmat de @MetropolitanS.ro.Apasati “Continua”Daca ati introdus toate informatiile o sa vedeti o pagina de confirmare – “Contul dumneavoastra a fost creat!”Cum fac comenzi?Comanda produselor se poate face on-line, telefonic, prin sms sau prin e–mail.SUCCES!.......
Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni. Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile in timp real. Aceasta se datoreaza sistemului on-line automat pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu